lunes, 9 de noviembre de 2015

Storytelling

EXEMPLE DE STORYTELLING

https://www.youtube.com/watch?v=VteDp3IK-60

L'hem buscat a Google, però l'enllaç del vídeo ens ha portat a Youtube. 

Aquest Storytelling ha sigut creat per la marca sudafricana de whisky Bell's i acaba tocant la fibra sensible. Tracta sobre un ancià que fa el possible per aprendre a llegir per arribar a un objectiu molt especial: llegir el llibre del seu fill.
Hem triat aquest Storytelling perquè trobem que a banda del missatge emotiu, ensenya que també es pot fer publicitat de begudes alcoholiques sense que surtin joves de festa, drogues, borratxeres, etc.
També ens hem adonat que practicament la majoria dels anuncis de la televisió són Storytellings, creen històries amb significats a banda de promocionar-te el que estiguin anunciant.

EL NOSTRE STORYBOARD


El nostre Storyboard conté sis vinyetes amb els següents personatges:
-La nena: és la protagonista de la història.
-El gat: és l'acompanyant de la nena i forma part de la trama.
-El nen: és el causant del desenvolupament de la història.

A la primera vinyeta coneixem dos dels personatges, però fins la tercera vinyeta no es comença a desenvolupar la història, ja que tornar el sac dóna lloc al desenllaç, que és anar al concert (cinquena vinyeta) com a recompensa, i per tant extreure d'allà la conclusió del nostre Storyboard, que és: si realitzes bones accions et veuràs recompensat de la mateixa manera.

Per tal de dinamitzar la història, s'han aplicat al Storytelling els sons i les expressions necessaries. Com per exemple, la sorpresa de trobar-se el nen adormit o el soroll del públic del concert.
Pels diàlegs s'han utilitzat bafarades on s'ha escrit la conversa que mantenen els personatges.

EL NOSTRE STORYTELLING

Hem pensat en crear aquesta història per ensenyar el valor de les bones accions envers els altres, ja que creiem que és un valor que hauria de constar a l'hora d'ensenyar.

Esperem que us agradi!

http://www.zimmertwins.com/node/1572444


No hay comentarios:

Publicar un comentario